Nieuwe Renault TRAFIC SpaceClass

Renault onthult

NIEUWE RENAULT TRAFIC SPACECLASS

rijden in business class

NIEUWE RENAULT TRAFIC SPACECLASS
 Nieuwe Renault TRAFIC SpaceClass voorkant

een dynamisch en energiek design

Ontdek het design van Trafic SpaceClass dat elegantie en dynamiek moeiteloos combineert. Dankzij het chromen radiatorrooster en de Full LED-koplampen met lichtsignatuur in C-Shape - hét kenmerk van Renault - rijd je in een klassevolle wagen. Onderscheid jezelf met zijn getinte ruiten, standaard metallic lak en exclusieve nieuwe velgen met diamantlook.

Nieuwe Renault TRAFIC SpaceClass interieur

moduleerbaar en verfijnd interieur

Trafic SpaceClass pakt uit met een vernieuwd interieur dat nog nooit zo makkelijk kon worden gemoduleerd. De zetels kunnen draaien, schuiven en zelfs worden verwijderd zodat je de binnenkant van je wagen op elk moment perfect naar wens kan inrichten. Vervoer tot zes personen in alle comfort door de zetels tegenover elkaar op te stellen. Trek je eropuit? Kies dan voor de Escapade-versie en vorm de achterbank om tot een praktische slaapplek.

Waar je ook gaat, je passagiers genieten altijd van een unieke ervaring. Naast een genereuze binnenruimte zijn er ook zes individuele LED-leeslampjes, twee USB-aansluitingen en een uitklapbare tafel in het midden. Je ziet het wel: Trafic SpaceClass heeft aan alles gedacht voor jouw comfort!

Wat dacht je van een lederen stuur en een exclusief dashboard in Meteoorgrijs? Elegantie verzekerd.

Nieuwe Renault TRAFIC SpaceClass 3/4-aanzicht

vind uw trajecten opnieuw uit

Dankzij het ruime motoraanbod van Trafic SpaceClass wordt rijden een grenzeloos plezier. Maak je keuze uit motoren met Stop&start-technologie, met een handmatige of automatische EDC-versnellingsbak. Met de dubbele koppeling en 6 versnellingen zorgt deze laatste aandrijving voor meer comfort en een betere reactiviteit door sneller en soepeler te reageren tijdens het schakelen. 
 

Trafic SpaceClass komt ook met tal van rijhulpsystemen van de nieuwste generatie. Het actieve noodremsysteem (AEBS) en de rijstrookwaarschuwing waken over jouw veiligheid. Ook kan je rekenen op de dodehoekwaarschuwing. Via de adaptieve snelheidsregelaar stel je zelf je maximale snelheid in. 

Wordt verwacht...

Nieuwe Renault TRAFIC Combi

Trafic Passenger

ontdek hem
Gamma Renault-bedrijfsvoertuigen

onze bedrijfsvoertuigen

ontdek onze modellen