safety score and safety coach

bekroond met de Prix Innovation Sécurité Routière 2024.

safety score

Alt Image C29

gepersonaliseerde rijvaardigheidstest

Tijdens ritten helpt de veiligheidsscore de bestuurder door gegevens met betrekking tot snelheid, traject en veilige rijafstanden te beoordelen.

 

Bij aankomst toont het een score, van 0 tot 100, en geeft het persoonlijke tips om je te helpen je rijgedrag te verbeteren en veilig te blijven.

safety coach

Safety Coach, winnaar van de Prix Innovation Sécurité Routière, onderzoekt de hoofdoorzaken van verkeersongevallen, zoals te hoge of onaangepaste snelheid, afleiding en het negeren van veilige afstanden en rijstrookmarkeringen.

Alt Image C29

voorkom de belangrijkste oorzaken van ongevallen

safety coach is al beschikbaar in verschillende Renault-auto's* en is een ingebouwde service die bedoeld is om de rijgewoonten te verbeteren die vaak de oorzaak zijn van ernstige verkeersongevallen.

 

 

*beschikbaar op Scenic E-Tech 100% electric, Renault 5 E-Tech 100% electric, Rafale E-Tech full hybrid, Captur E-Tech full hybrid en Symbioz E-Tech full hybrid.

Alt Image C29

een gepersonaliseerde analyse

Door gebruik te maken van de sensoren in het voertuig maakt de veiligheidscoach gebruik van kunstmatige intelligentie om in realtime de risico's voor de bestuurder te beoordelen op basis van: 

- de snelheid van het voertuig,

- remafstanden,

- trajectbeheer en wisselen van rijbaan.

ontdek ook

QRescue - automotive safety - Renault

QRescue

time fighters - Renault and firefighters

time fighters - Renault and firefighters collaboration

driver-assistance systems - automotive safety - Renault

advanced driver-assistance systems