image

Renault pakt uit met ALASKAN Concept

Renault is al bijna 20 jaar marktleider op de Europese markt voor bedrijfsvoertuigen en is sterk aanwezig in Zuid-Amerika en Afrika. Nu schakelen we een versnelling hoger met een duidelijke ambitie: van Renault een topspeler op wereldniveau maken dankzij de Renault ALASKAN show truck.

ALASKAN Concept - Voorkant
ALASKAN Concept - Koetswerk
ALASKAN Concept - Voorkant
ALASKAN Concept - Koetswerk
ALASKAN Concept - Achterkant
ALASKAN Concept - Zijkant
ALASKAN Concept - Voorkant

Renault ALASKAN Concept

Een robuust, atletisch en modern design

De robuuste en strakke ALASKAN Concept houdt vast aan onze merkidentiteit terwijl hij tegelijk inspeelt op de esthetische vereisten binnen het pick-upsegment. Laat u verleiden door zijn design.

Youtube is uitgeschakeld. Autoriseer het plaatsen van social cookies om toegang te krijgen tot de inhoud
ALASKAN Concept - Achterkant

Een show truck die indruk maakt

Door zijn indrukwekkende afmetingen straalt Renault ALASKAN kracht en vermogen uit. De gespierde en gestroomlijnde flanken, uitgesproken wielkasten en opvallende 21" velgen ... we pakten het groots aan. Renault ALASKAN Concept is dan ook een toonbeeld van verfijning, kracht en techniek.

Renault ALASKAN Concept

Het voertuig voor werk, vrije tijd en privé

Renault ALASKAN Concept is ontwikkeld om te voldoen aan de vereisten van drie verschillende werelden: werk, vrije tijd en privéleven. Geniet volop van het leven in drie dimensies!

ALASKAN Concept - Ruimte

Perfect afgestemd op uw professionele behoeften

Renault ALASKAN Concept heeft een bijzonder sterk chassis met een perfecte wegligging. Met zijn ruime bodemvrijheid blinkt hij uit in rijcomfort. Het nuttige laadvermogen van meer dan één ton wordt gecombineerd met een royale laadruimte zowel qua lengte als diepte.

ALASKAN Concept - Uitrustingen

De perfecte partner voor uw vrije tijd

Renault ALASKAN Concept is ideaal voor roadtrips, avonturen en sporten. De laadruimte met laadbakbekleding en -afdekking biedt plaats aan mountainbikes, tenten, surfplanken of kampeermateriaal. Binnenin geniet u van een maximaal comfort. Door de hoogwaardige technologische voorzieningen kunt u rekenen op een zeer uitgebreide connectiviteit. In elke buitenspiegel is een camera ingebouwd waarmee u de omgeving filmt. Zo kunt u later al uw avonturen opnieuw beleven.

ALASKAN Concept - Design

Aangepast aan het dagelijks leven

ALASKAN Concept is ook een gebruiksvriendelijke maar prestigieuze wagen, dankzij zijn imposante 21"-velgen, ruime interieur en moderne urban stijl die zijn gelijke niet kent in de wereld van de pick-ups. De sportieve en krachtige achterkant valt op door de grote LED Pure Vision-achterlichten in geborsteld en gepolijst aluminium. De richtingaanwijzers in typische C-vorm maken het geheel af.

Aanbiedingen

Van concept car naar realiteit?

Personenwagens

Zin in iets anders?

Ontdek ons gamma

Onze personenwagens
Bedrijfsvoertuigen

Een bedrijfsvoertuig nodig?

Ontdek onze bedrijfsvoertuigen

Onze kleine en grote bestelwagens