image

Passie, emotie, leven: DEZIR Concept

De strakke, verleidelijke en uitnodigende lijnen van de Renault DEZIR concept car belichaamt onze passie voor autorijden. Laat u verrassen en beleef pure emoties!

DEZIR Concept - Voorkant
DEZIR Concept - Design
Elektrische DEZIR Concept

Renault DEZIR Concept

Prikkel uw zintuigen

Renault DEZIR Concept, onze sportieve coupé met een elektromotor, baadt in een strak en uitnodigend design. Door de weerkaatsing van het licht lijkt het alsof de verleidelijk golvende lijnen voortdurend in beweging zijn om al uw zintuigen te prikkelen.

Youtube is uitgeschakeld. Autoriseer het plaatsen van social cookies om toegang te krijgen tot de inhoud
DEZIR Concept - Voorkant

Een nieuwe aanblik

Door de geribde luchtinlaat in de gelamelleerde voorbumper krijgt de voorkant van Renault DEZIR een lichte maar krachtige uitstraling. Het extra grote logo contrasteert met de donkere achtergrond en geeft ons merk een nieuwe identiteit.

Renault DEZIR Concept

Neem plaats en zweef

Binnenin ademt het interieur van Renault DEZIR Concept pure passie. Het spel van volumes en materialen geeft een gevoel van lichtheid en welbehagen.

DEZIR Concept - Interieur

Zwevend op het ritme van uw hartslag

Een knusse ruimte met wit leder, pulserend licht op de maat van uw hartslag, weelderig rood ... aan boord van DEZIR Concept zweeft u precies op een wolk. De doorlopende zitbank en het zwevende instrumentenpaneel verwelkomen u in zijn speelse en luchtige universum.

DEZIR Concept - Interieur

Een doeltreffende interface tussen mens en machine

Aan de bestuurderszijde zien we de efficiëntie van een sportcoupé duidelijk in het instrumentenpaneel. De elektromotor versnelt tot 100 km/u in vijf seconden en tot 50 km/u in amper twee seconden. De digitale snelheidsmeter in 3D bezorgt u maximaal rijplezier, terwijl u op het aanraakscherm alle nodige technische informatie ziet.

Aanbiedingen

Van concept car naar realiteit?

DEZIR concept car

Ontdek

Onze concept cars

Al onze concept cars
Technolab

Ontdek

Het Renault-merk

Ontdek wat ons drijft