image

Renault EZ-GO Concept

We delen graag onze visie op de toekomst van gedeelde mobiliteit: EZ-GO Concept. Deze autonome, elektrische en verbonden concept car treedt in de voetsporen van SYMBIOZ, de eerste belichaming van onze visie op de toekomst van persoonlijke mobiliteit.

EZ-GO Concept
EZ-GO Concept
EZ-GO Concept
EZ-GO Concept
EZ-GO Concept - Interieur
EZ-GO Concept
EZ-GO Concept
EZ-GO Concept
EZ-GO Concept
EZ-GO Concept

EZ-GO Concept

De robotauto die tijd en ruimte een nieuwe dimensie geeft

EZ-GO Concept onze eerste visie op een autonome, verbonden en gedeelde mobiliteit in de stad. Dit elektrische voertuig heeft geen stuur of bestuurder nodig.

Youtube is uitgeschakeld. Autoriseer het plaatsen van social cookies om toegang te krijgen tot de inhoud
EZ-GO CONCEPT

De stad is altijd in beweging

EZ-GO Concept is een echte robotauto: hij is gericht op transport en dienstverlening, en past perfect in de drukke stadsomgeving. Hij heeft een positieve invloed op de stad dankzij zijn mobiliteit die rekening houdt met het stedelijke karakter. 

 

Wanneer dit autonome voertuig voor openbaar vervoer wordt gebruikt, ontstaat er een heel nieuwe manier van leven in de stad. EZ-GO Concept maakt het dagelijkse leven gemakkelijker en biedt zijn passagiers een echt verbonden en persoonlijke ervaring.

 

Dankzij de toegang vooraan, de beperkte snelheid en autonome functie plaatst EZ-GO Concept de veiligheid van de passagiers voorop. Door AD-verlichting, berichten op de verlichte schermen en geluidssignalen aan de buitenkant is ook de veiligheid van andere weggebruikers verzekerd. 

EZ-GO Concept

Mobiliteit voor iedereen

Autonoom, elektrisch en verbonden ... laat u inspireren door de vele functies.

EZ-GO CONCEPT

Een gedeelde cockpit zonder bestuurder

EZ-GO Concept toont precies wat Renault met 'Easy Life' bedoelt: gemakkelijke verplaatsingen in de stad voor iedereen.

 

Door de innovatieve architectuur en de coconachtige vorm van EZ-GO Concept krijgen robotauto's voortaan een heel andere identiteit. Ze zijn heel anders dan de kubusvormige shuttles waar de meeste mensen aan denken. 

 

EZ-GO Concept biedt een mobiliteitsoplossing over generaties heen en voldoet aan meerdere behoeften tegelijk.

 

Door de toegang aan de voorkant is het instappen eenvoudiger. EZ-GO biedt plaats aan zes staande passagiers. Ook personen met een mobiele beperking of een rollator stappen gemakkelijk in dankzij de speciale installatie of een oprijplank die aan het EZ-GO Concept-platform wordt bevestigd. EZ-GO Concept leent zich voor persoonlijk en zakelijk gebruik. Door zijn multifunctionele karakter is hij uitermate geschikt voor gebruik in de stad van de toekomst. 

EZ-GO CONCEPT

Een persoonlijke en verbonden ervaring

Reserveer alvast uw plaats als u van een unieke ervaring wilt genieten. EZ-GO Concept zit boordevol technologische innovaties ten dienste van de passagiers.

 

In dit verbonden voertuig staat interactie centraal via functies zoals Augmented Reality op uw smartphone, wifi aan boord … Hij is net een persoonlijke assistent die u met de 'smart city' verbindt. U ontvangt ook informatie over toeristische trekpleisters en leuke activiteiten in de omgeving.

 

Maak nu gebruik van EZ-GO Concept en creëer uw eigen wereld met de verschillende sfeeropties en personaliseringen voor binnen en buiten.

Aanbiedingen

Van concept car naar realiteit?

EZ-GO CONCEPT

Ontdek

Onze concept cars

Al onze concept cars
E-Tech 100% electric-gamma

Ontdek

Ons E-Tech 100% electric-gamma

Renault gaat elektrisch