image

Renault EZ-PRO Concept

Met de EZ-GO ontdekte u al onze visie op gedeelde mobiliteit in de toekomst. Nu tonen we u met EZ-PRO Concept hoe de wereld van last-mile delivery eruit kan zien: autonoom, modulair, verbonden en 100% elektrisch. Deze concept car maakt deel uit van de EZ-GO-reeks en is speciaal gericht op de toekomst van last-mile delivery voor alle soorten bedrijven.

EZ-PRO - Linkerkant
EZ-PRO - Rechterkant
EZ-PRO - Linkerkant
EZ-PRO - Voor- en achterkant
EZ-PRO - Rechterkant
EZ-PRO - Interieur
EZ-PRO - Rechterkant
EZ-PRO - Bovenaanzicht
EZ-PRO - Rechterkant
EZ-PRO - Voorkant

EZ-PRO Concept

De robotauto die leveringen in de stad een nieuwe dimensie geeft

EZ-PRO Concept staat voor een nieuwe vorm van autonome, gedeelde en verbonden mobiliteit in het hart van de stad. Hij verandert de wereld van last-mile delivery voorgoed.

 

Youtube is uitgeschakeld. Autoriseer het plaatsen van social cookies om toegang te krijgen tot de inhoud
EZ-PRO - Achterkant

Een blik op de toekomst van stadsleveringen

EZ-PRO Concept is op hetzelfde platform als de EZ-GO ontworpen en is speciaal bedoeld voor het transport en de levering van pakjes en diensten in de stad: de zogenaamde 'last-mile delivery'.

 

EZ-PRO Concept wordt gebruikt door één of meerdere koerierdiensten en leent zich perfect voor dringende leveringen van of aan bedrijven en particulieren. Hij levert de bestelling in alle veiligheid op de plaats waar de klant het wenst, bijvoorbeeld in een kluis die via een smartphoneapp wordt geopend en gesloten.

 

EZ-PRO Concept wordt op een natuurlijke manier in de stadsomgeving geïntegreerd. Deze nieuwe vorm van mobiliteit houdt rekening met andere weggebruikers, is stil en vervuilt niet. Zo heeft hij ongetwijfeld een positieve impact op de stad.

EZ-PRO Concept

Een concept car die tegemoetkomt aan de behoeften van bedrijven

Ontdek de vele mogelijkheden van deze concept car die speciaal voor bedrijven is ontwikkeld.

EZ-ULTIMO - Linkerkant

Een praktisch design

EZ-PRO Concept is gebaseerd op het Easy Life-concept van Renault en fungeert als een autonoom, verbonden en gedeeld platform dat uit twee delen bestaat, ook wel 'pods' genoemd. In de 'pod leader' bevindt zich een conciërge die toeziet op de leveringen. De pods die volgen, rijden in 'platooning' modus of volledig zelfstandig tot aan de plaats van levering.

 

Net zoals bij de EZ-GO concept car is er een grote opening vooraan en een uitschuifbare trede voor gemakkelijke toegang.

 

Het praktische en functionele platform is bovendien voorzien van zijdeuren die naar boven openen. De uitschuifbare trede werkt automatisch voor een gemakkelijke toegang tot de laadruimte.

EZ-PRO - Interieur

Een concept dat op de conciërge is gericht

De cockpit van de 'pod leader' is het 'kantoor' van de conciërge. Het ontwerp is eenvoudig, ergonomisch en efficiënt. Al het overbodige is weggelaten zodat alleen het essentiële behouden is gebleven.

 

Het comfortabele en praktische platform is uitgerust met functies voor autonoom rijden. Hiermee kan de conciërge de leveringen in goede banen leiden en zich richten op andere belangrijke taken. Afhankelijk van de behoeften kan de aanpasbare cabine ook worden gebruikt als een 'mobiel kantoor' in zijwaartse positie. Wanneer de EZ-PRO naar voren is gericht, kan de conciërge meekijken op de weg.

AANBIEDINGEN

Van concept car naar realiteit?

Renault Concept Cars

Ontdek

Onze concept cars

Bekijk het gamma
EZ-GO - Bovenaanzicht

Ontdek

De toekomst van stadsmobiliteit

EZ-GO Concept