image

Renault EZ-ULTIMO Concept

Met EZ-ULTIMO Concept voltooit Renault haar trilogie van concept cars in het teken van de toekomst van gedeelde mobiliteit. Na EZ-GO voor dagelijkse mobiliteit in de stad en EZ-PRO voor last-mile delivery pakt Renault uit met haar derde concept car, EZ-ULTIMO Concept. Deze unieke mobiliteitsoplossing verzekert een unieke maar betaalbare luxe-ervaring.

EZ-ULTIMO - Achterkant
EZ-ULTIMO - Voorkant
EZ-ULTIMO - Linkerkant
EZ-ULTIMO - Linkerkant
EZ-ULTIMO - Rechterkant
EZ-ULTIMO - Linkerkant
EZ-ULTIMO - Rechterkant interieur
EZ-ULTIMO - Interieur
EZ-ULTIMO - Interieur
EZ-ULTIMO - Rechterkant

EZ-ULTIMO Concept

Een unieke een luxueuze visie op gedeelde mobiliteit

Een eersteklas ervaring die voor iedereen binnen handbereik is, volledig volgens de filosofie van het Renault-merk.

Youtube is uitgeschakeld. Autoriseer het plaatsen van social cookies om toegang te krijgen tot de inhoud
EZ-ULTIMO - Voorkant

De heruitgevonden robotauto

EZ-ULTIMO Concept (uitgesproken als 'EASY ULTIMO') is een autonome 'robotauto' die volledig verbonden en 100% elektrisch is. Hij biedt zijn passagiers een unieke, luxueuze mobiliteitservaring: naar een restaurant, van de luchthaven naar het hotel, naar een toeristische trekpleister of op een exclusieve winkeluitstap. EZ-ULTIMO Concept richt zich op particuliere en zakelijke klanten, en staat symbool voor reizen in privacy.


EZ-ULTIMO Concept is net een cocon waarin de passagiers (max. drie) een nieuwe kijk op de stad krijgen, zonder dat iemand hen kan zien. In de wagen voelen ze zich precies zoals thuis en hebben ze een prachtig zicht op de hemel boven hen via het glazen panoramische dak.

EZ-ULTIMO Concept

Een concept van robotauto's met een emotionele toets

Om het 120-jarige bestaan van Renault te vieren, staat EZ-ULTIMO Concept helemaal in het teken van het DNA van het merk, 'French Design' en 'Easy Life'.

EZ-ULTIMO - Interieur

Een design vol luxe en emotie

Het verfijnde en ruime interieur is stijlvol en gezellig, en biedt een nieuwe, luxueuze kijk op gedeelde mobiliteit. Het lange, statige model met twee lakkleuren en een hoogte van 1,35 meter zorgt ervoor dat de auto er in de stad prachtig uitziet.


Het moderne interieur is voor iedereen toegankelijk en doet aan als een lounge op wielen. Zo geniet u van een uitnodigende en comfortabele ruimte met 100% privacy. Het luxueuze interieur is afgewerkt met verfijnde materialen zoals hout, marmer en leder, in een prachtige neo-retrostijl als een eerbetoon aan het 120-jarige jubileum van het Renault-merk.

EZ-ULTIMO - Interieur

Exclusieve diensten

De uitzonderlijke beleving in onze EZ-ULTIMO Concept beperkt zich niet tot de verplaatsingen die u maakt. Het begint al met de reservering via de exclusieve interface en de conciërgeservices. De aankomst van de auto en de speciale verwelkoming van passagiers maken er een echt unieke beleving van.


In EZ-ULTIMO Concept beschikken passagiers over technologieën en services die bij een eersteklas ervaring horen. Tijdens de rit kunnen de passagiers gebruikmaken van de exclusieve tablet content, die bovendien aan hun persoonlijke voorkeuren is aangepast. Zo wordt elke rit een nieuwe verrijkende beleving.

AANBIEDINGEN

Van concept car naar realiteit?

EZ-GO - Bovenaanzicht

Ontdek

De toekomst van gedeelde mobiliteit

EZ-GO Concept
EZ-PRO - Linker- en rechterkant

Ontdek

De toekomst van last-mile delivery

EZ-PRO Concept