image

INITIALE PARIS Concept

Comfort, ruim interieur, hoogwaardige materialen ... INITIALE PARIS concept car luidt onze terugkeer naar het topsegment in.

  • INITIALE PARIS Concept - Rechterkant

Renault INITIALE PARIS Concept

Franse luxe

Het dynamische rijgedrag van een berline, het karakter van een SUV en het heldere interieur van een monovolume: deze concept car heeft alles in huis om onze ambities op de premiummarkt kracht bij te zetten.

Van Parijs tot in de verste uithoek

Van Parijs tot in de verste uithoek

Reis in een heel ander licht. Met zijn dakpaneel waarop de plattegrond van de lichtstad pronkt, nodigt INITIALE PARIS u uit om eropuit te trekken en te ontspannen. Als eerbetoon aan de Franse hoofdstad toont het dak in aluminium en plexiglas u de wijken van Parijs, al dan niet transparant.

Uitzonderlijk emoties

Uitzonderlijk emoties

Vanaf de eerste blik bezorgt INITIALE PARIS Concept u een onvergetelijke emotionele beleving. Uw zintuigen worden geprikkeld door het uitnodigende design, de hoogwaardige materialen en de uitmuntende afwerking. 

Efficiënte motor

INITIALE PARIS Concept - Voorkant

De motor van INITIALE PARIS Concept kent twee belangrijke innovaties:
- de Twin-turbotechnologie met een eerste turbo voor de lage toerentallen en een tweede die het overneemt bij hogere toerentallen
- de EDC-automaat met een nieuwe Shift-by-Wire bediening voor nauwkeuriger en naadlozer schakelen
Het resultaat? Betere prestaties, een veel lager verbruik en minder uitstoot.

Renault INITIALE PARIS Concept

De kunst van het reizen

INITIALE PARIS Concept, een echte leefruimte op wielen, staat symbool voor onze passie voor innovatie. Uw comfort en rijplezier staan voorop.

INITIALE PARIS - Interieur

Ondergedompeld in geluid

Muziek en geluid versterken het reisplezier. Daarom besteedden wij in Renault INITIALE PARIS Concept bijzondere aandacht aan de akoestiek. De muziek uit het op maat gemaakte Bose-audiosysteem brengt u in vervoering. De 32 luidsprekers, waarvan acht in de hoofdsteunen, dompelen u onder in een unieke geluidservaring.

Van concept car naar realiteit?

De concept cars van Renault

Ontdek

Onze concept cars

Bekijk het gamma
Renault Easy Live

Ontdek

Het Renault-merk

Ontdek wat ons drijft
Door verder te surfen op deze site aanvaardt u dat Renault en zijn partners cookies gebruiken om het functioneren en de efficiëntie van de site te analyseren, u publiciteit voor te stellen die overeenstemt met uw interesses en uw gebruik op sociale netwerken. | Cookies beheren|Meer weten