image

Renault ZOE e-Sport Concept

Onze nieuwe concept car valt op dankzij een expressief design, dat van Renault ZOE, en ademt extreme sportiviteit. Een stijloefening die onze passie voor wagens verenigt met het uitzonderlijke potentieel van een elektrische wagen voor uniek rijplezier.

Renault ZOE e-Sport Concept - Voorkant
Renault ZOE e-Sport Concept - Achterkant
Renault ZOE e-Sport Concept - Zijkant
Renault ZOE e-Sport Concept - Voorkant
Renault ZOE e-Sport Concept - Koplampen
Renault ZOE e-Sport Concept - Zijkant
Renault ZOE e-Sport Concept - Instrumentenpaneel

Renault ZOE e-Sport Concept

Een sportief design

De Renault ZOE e-Sport concept car is een combinatie van de standaard Renault ZOE en een éénzitter, de Renault e.dams uit de Formule E.

Youtube is uitgeschakeld. Autoriseer het plaatsen van social cookies om toegang te krijgen tot de inhoud
Renault ZOE e-Sport Concept - Koetswerk

Een uiterst energieke versie van de Renault ZOE

Met zijn koetswerk in Satijnachtig Blauw carbon, geïnspireerd op de bestaande Renault e.dams éénzitter, gele accenten, een C Shape-lichtsignatuur en de bekende Renault-ruit die in de kijker wordt gezet door een verticale positie en de retroverlichting herovert Renault ZOE e-Sport Concept de automobielsector en blinkt hij uit dankzij onze typische merkidentiteit. Laat u verleiden!

Renault ZOE e-Sport Concept

Extreem sportief!

Renault ZOE e-Sport Concept verenigt onze passie voor de autosport en de uitstekende knowhow van onze Renault Sport-ingenieurs, die twee keer wereldkampioen Formule E werden.

Renault ZOE e-Sport Concept - Chassis

Renault Sport-expertise

De diepgaande knowhow van onze Renault Sport Cars-teams, experten op het vlak van de meest extreme sportwagens binnen de Renault-groep, lag aan de basis van het ontwerp en de chassisafstelling van Renault ZOE e-Sport Concept. De drijfveer voor hun technologische keuzes? Zeer dynamische en krachtige prestaties. Het buisvormige chassis dat werd ontworpen door TORK Engineering, de 'dubbele driehoekige' ophanging voor en achter, en de 20"-wielen met regelbare schokdempers en '4 spoorbreedtes' van OHLINS staan garant voor een optimaal gebruiksgemak van Renault ZOE e-Sport Concept op het circuit.

Renault ZOE e-Sport Concept - Instrumentenpaneel

Ongeziene prestaties

Dankzij het ontwerp, het ingebouwde vermogen en het vermogensbeheer aan het stuur zet Renault ZOE e-Sport hoogwaardige prestaties neer. Met de gewicht-krachtverhouding (1460 kg piloot inbegrepen/460 pk) en het koppel van 640 Nm (320 Nm per motor) dat vrijwel onmiddellijk beschikbaar is, sprint de wagen in 3,2 seconden tot 100 km/u. Hij bereikt zijn maximale snelheid van 210 km/u in minder dan 10 seconden.

Aanbiedingen

Van concept car naar realiteit?

De concept cars van Renault

Ontdek

Onze concept cars

Bekijk het gamma
Renault Sport

Ontdek

Ons Z.E.-gamma

Renault gaat elektrisch