Beperkte reeks ZOE Riviera

Beperkte reeks
RENAULT ZOE RIVIERA

ZOE Riviera buitenkant

trek eropuit!

Nood aan iets anders? De elektrische stadswagen pronkt nu met een beperkte reeks, de Riviera, die het zuiden heel dichtbij brengt. 

ZOE Riviera buitenkant
ZOE Riviera buitenkant
ZOE Riviera binnenkant
ZOE Riviera binnenkant

Exclusief design en exclusieve uitrustingen

ZOE Riviera buitenkant

marinelook

Met zijn nachtblauwe koetswerkkleur die mooi contrasteert met een witte bies, zijn exclusieve diamantvormige Seidon 16”-velgen en unieke sierstrips draagt Zoe Riviera de marinekleuren met trots en brengt hij een frisse zeewind in je dagelijks leven. Klaar voor een maritiem avontuur? 

ZOE Riviera binnenkant zandgrijze bekleding

opgefrist interieur

Een lederen bekleding in marineblauw of zandgrijs in combinatie met een gevlochten bies die doet denken aan de koorden van een zeilboot, een bijpassend dashboard dat wordt benadrukt door een lijn in de kleur van licht hout en een Zoe inscriptie op de deurdrempel... Neem plaats in het comfortabele interieur en geniet met volle teugen van de rit.

ZOE Riviera binnenkant, versnellingspook

exclusieve uitrustingen

Blijf op koers! Actief noodremsysteem, Easy Park Assist, achteruitrijcamera... Om nog comfortabeler en veiliger te manoeuvreren, doe je gewoon beroep op onze innovatieve technologieën. In het EASY LINK multimediascherm van 9,3” vind je al je geconnecteerde diensten en applicaties.

ZOE in detail

Deze andere modellen kunnen u ook interesseren