Alles wat je moet weten over de aankoop van een elektrische Renault Z.E.-wagen

Minder onderhoudskosten, aankoop of huur van de batterij en de verschillende contracten voor elektrische wagens: win zoveel mogelijk informatie in voor de aankoop van een elektrische Z.E.-wagen.

Waarom zou ik een elektrische wagen van Renault kopen?

  • Het elektrische gamma van Renault

Een wagen met Zero Emissies

Maak een milieubewuste keuze en verminder je kosten dankzij een elektrische wagen van Renault.


Met een elektrische wagen van Renault kan je niet alleen van rijden zonder schadelijke uitstoot, maar geniet je ook van stille ritten zonder geurhinder. Met een reëel rijbereik tot 395 km (WLTP - afhankelijk van het model) neemt jouw elektrische wagen al je verplaatsingen voor zijn rekening.

Kies dankzij het gamma elektrische Z.E.-wagens voor elektrisch rijden en ontdek een vernieuwd rijplezier zonder uitstoot van CO2, koolwaterstoffen en roetdeeltjes.

Welke voordelen biedt het onderhoud van een elektrische wagen?

  • Elektrische wagen onderhoud

Minder onderhoudskosten

De onderhoudscontracten voor wagens met een brandstof- of elektromotor zijn dezelfde.

Het onderhoud van een elektrische wagen is echter eenvoudiger en goedkoper dan dat van een wagen met brandstofmotor. Bij een wagen met brandstofmotor moet je bijvoorbeeld regelmatig de olie verversen voor een goede smering en voor een correcte koeling van de motor.

Bij een elektrische wagen moet je geen olie verversen: een elektrische motor heeft geen smering nodig. Hetzelfde geldt voor de remblokken, -schijven en -trommels. Ze hebben een langere levensduur.

Waarom zou je de batterij van je Renault Z.E. Electric huren?

Prestaties van de elektrische wagens van Renault

Dankzij je huurcontract beschik je steeds over een perfect functionerende batterij met voldoende laadcapaciteit, d.w.z. steeds meer dan 75% van de initiële capaciteit. Bij problemen wordt je batterij snel hersteld of vervangen. Je geniet van gratis bijstand voor alle soorten panne, met inbegrip van energiepanne (tenlasteneming en repatriëring naar een laadpunt binnen een straal van 80 km, 7d/7, 24u/24) gedurende de volledige looptijd van je huurcontract.

huur batterij ze

Dankzij de mogelijkheid om de batterij te huren in plaats van te kopen, kan je rekenen op onze Z.E. Electric-technologie aan een lagere kost.

Met de huurformule garandeert Renault de volledige levensduur van de batterijen en de controle van hun impact op het milieu, van productie tot recyclage. Aan het einde van de levensduur van de batterijen, financieren en organiseren wij de recyclage bij netwerken die handelen overeenkomstig de milieunormen.

Huurcontract voor de batterij van je elektrische wagen van Renault

Het bedrag van de huur van je batterij is afhankelijk van het aantal afgelegde kilometers en van het elektrische Z.E.-model waarmee je rijdt. Je Renault-adviseur zal je begeleiden bij de keuze van de formule die het best bij je past en houdt rekening met eventuele evoluties. Veranderen je behoeften? Dan passen we je contract aan en betaal jij nog altijd de beste prijs.

doorverkoop batterij ze

Dankzij de huur van de batterij heb je geen problemen door een eventuele waardevermindering bij de doorverkoop van je elektrische Renault Z.E.. De koper ondertekent een huurcontract bij ons en geniet van dezelfde garanties waarvan jij geniet.

Kan je de elektrische batterij kopen?

  • Aankoop batterij elektrische wagen

Volledige aankoop batterij inbegrepen

Naast het huren van de batterij beschik je over de mogelijkheid om de batterij samen met het voertuig te kopen. Dit aanbod is geldig voor alle modellen uit het gamma Z.E. Electric

 

  • Geen maandelijkse betalingen voor de batterij
  • Geen kilometerbeperking
  • Garantie van de batterij tot 8 jaar of 160.000 km, met gegarandeerde batterijprestaties van minstens 66%
  • Aanbod voor professionele klanten

MAAK HET JE GEMAKKELIJK

Laadpacks Z.E.-Ready

Jouw laadpack bestaat uit een intelligente Z.E.-Ready laadpaal met een vermogen van 3,7 kW tot 11 kW en een standaardinstallatie (enkelfasig of driefasig). Daarnaast geniet je van twee jaar garantie.

Pack de chargement Z.E. - Ready

Van NEDC naar WLTP: wat is het gehomologeerde rijbereik?

  • gehomologeerd rijbereik

Een aantal verplichte tests

Deze certificatieprotocollen worden in het laboratorium uitgevoerd en zijn gebaseerd op gestandaardiseerde rijcycli (duur, snelheid, uitrusting, temperatuur...) om het rijbereik en het verbruik van elektrische wagens te meten. 

Vóór september 2017 was de New European Driving Cycle (NEDC) van kracht. Dat protocol is nu vervangen door de WLTP-richtlijn.

WLTP is veel representatiever dan de NEDC en levert resultaten op die veel dichter aanleunen bij de realiteit. Er wordt ook rekening gehouden met het voertuigtype, de uitrusting en de gekozen opties. 

Concreet wil dit zeggen dat het gemeten rijbereik en verbruik volgens het WLTP-protocol dichter aanleunen bij het werkelijke verbruik dan de metingen op basis van de NEDC. Dit heeft echter geen negatieve impact op de prestaties en het verbruik van het voertuig!

Ontdek onze Z.E. Electric-technologie

Elektrische technologie van Renault

Al je vragen over elektromotoren

Onze website en deze van onze partners willen cookies gebruiken voor analyse van de website en het meten  van de bezoekcijfers, om je gepersonaliseerde en / of locatiegebaseerde advertenties en inhoud te tonen, en om je in staat te stellen te communiceren met onze inhoud via sociale netwerken.
Je kunt je keuzes op elk moment heroverwegen door naar het gedeelte "Cookies" van onze website te gaan.

meer weten