E-TECH Plug-in: de hybride wagen die oplaadt via het stopcontact

De oplaadbare hybride van Renault, het beste van een elektromotor en brandstofmotor in één wagen!

De oplaadbare hybride van Renault: elektrisch rijden op verzoek

Rijd 100% elektrisch

thumbnail

100% elektrisch rijden? Ja dat kan, en zelfs voor ritten tot 65 km in de stad (WLTP*)! De batterij laadt op via regeneratief remmen maar ook via het stopcontact. Zo kan jij rekenen op meer elektrische energie. 

Ontdek hoe een oplaadbare hybride wagen werkt

Kies de aandrijving die bij je past

thumbnail

De oplaadbare hybride technologie van Renaultin één woord? Veelzijdigheid! Rijd 100% elektrisch zonder brandstofverbruik tijdens je dagelijkse ritten. Wil je langere afstanden afleggen? Ook dat is perfect mogelijk.

Verken welke mogelijkheden een oplaadbare hybride biedt

Geniet van de expertise op het vlak van elektrisch rijden van Renault

thumbnail

Onze hybride technologie – die steunt op de technologieën uit de F1 – wordt beschermd door meer dan 150 patenten. Dankzij de expertise die we de afgelopen tien jaar hebben vergaard op het vlak van elektrische wagens kunnen we de voordelen van elektrisch rijden ten volle benutten: puur rijplezier en dynamiek. 

Bekijk ons aanbod hybride wagens

De oplaadbare hybride technologie in beeld

Elektrisch rijden wanneer jij dat wil!

De ontwikkeling van de E-TECH Plug-in-technologie is geïnspireerd op de aandrijving van ons Renault F1 Team. De technologie maakt gebruik van twee elektromotoren (een hoofdmotor en een bijmotor) die gekoppeld zijn aan een brandstofmotor en een centrale batterij. 

De E-TECH-technologie verzekert een 100% elektrische start. De versnellingsbak is zodanig ontworpen dat er vlot wordt geschakeld naar een hogere versnelling, voor soepel rijplezier. 

Kies de rijmodus die het best bij je rijomstandigheden past. Dankzij de MULTI-SENSE-technologie van onze oplaadbare E-TECH-wagens kan je wisselen tussen de hybride “My Sense“ modus, de elektrische “Pure“ modus en de “Sport“ modus voor een maximaal vermogen.

Voordelen van de oplaadbare hybride van Renault

Ontdek onze oplaadbare hybride wagens

Ontdek de oplaadbare hybride versies van je favoriete modellen.

Technologie hybride Renault

Al je vragen over de oplaadbare hybride wagen

Op zoek naar meer informatie over de oplaadbare hybride technologie? Lees dan onze antwoorden op de meest voorkomende vragen.

Door verder te surfen op deze site aanvaardt u dat Renault en zijn partners cookies gebruiken om het functioneren en de efficiëntie van de site te analyseren, u publiciteit voor te stellen die overeenstemt met uw interesses en uw gebruik op sociale netwerken. | Cookies beheren|Meer weten