image

Renault Sport

Er bestaat al lange tijd een liefdesrelatie tussen Renault en de autosport. Om onze passie te delen en de sportieve prestaties te combineren met rijplezier voor iedereen, hebben we onze lijn Renault Sport gelanceerd. Ontdek ons gamma Franse sportwagens en bereid je voor op een vliegende start! 3, 2, 1… 

Je hart zal sneller slaan dankzij de uitgebreide keuze aan sportwagens

Een supersnelle berline, krachtige stadswagen of sportieve break... Geniet van het uitgebreide aanbod met verschillende modellen die werden ontworpen door onze experts van Renault Sport en kies de wagen die het best past bij je behoeften en wensen. Klaar om de uitdaging aan te gaan? Neem het stuur van onze sportwagens in handen en maak de racepiloot in je wakker.

 

Integreer sportieve rijprestaties in je dagelijkse leven met Renault Sport

Droom je van een sportwagen? Design, motoren, uitrustingen en accessoires... Zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant tonen onze sportieve auto's zich waardige erfgenamen van hun grand prix-voorlopers, maar tegelijkertijd passen ze perfect in je dagelijkse leven. Beleef nieuwe ervaringen dankzij Renault Sport!

 

De knowhow van de experts van Renault Sport is nu toegankelijk voor iedereen

Chassis, motoren, versnellingsbak, technologieën... Onze experts van Renault Sport hebben niets aan het toeval overgelaten om je dagelijkse trajecten pit te geven. Dankzij een groot aantal elementen uit de autosport, kan je je grenzen verleggen en je voorbereiden op een wereld boordevol plezier en sportiviteit.