TWIZY

Dagelijkse fun

Renault TWIZY


100% elektrisch

Koppel het nuttige aan  het elektrische! Met Renault TWIZY biedt Renault een unieke oplossing voor schone energie voor een beter leven in de stad. U kunt uw Renault TWIZY Cargo thuis opladen in een gewoon stopcontact in slechts 3,5 uur  voor 100 km autonomie in stadsverkeer. Beschikbaar in versie 45 en 80 km/u, u heeft geen rijlessen nodig om ermee te rijden.

100% handig

Renault TWIZY Cargo houdt het midden tussen een scooter en een bedrijfsvoertuig, en vormt hierdoor een uniek alternatief. De deur achteraan opent met een hoek van 90ยฐ, in een grote koffer waarin er plaats is voor allerlei pakketjes. Inladen, rijden, parkeren en uitladen was nog nooit zo makkelijk. De handige Renault TWIZY vindt altijd wel een plaatsje op de hoek van de straat. En u kunt hem zelfs dwars parkeren, met de koffer aan de kant van het voetpad!

100% zichtbaar

Gebruik de Renault TWIZY Cargo als publiciteitswagen voor uw bedrijf. U kunt de auto volledig bestickeren en personaliseren.
Geen uitstoot, geen lawaai, 100% elektrisch en 100% fun: doe leveringen met uw Renault TWIZY Cargo, en draag een 100% positief imago uit.Behalve de pechverhelping 24 uur op 24, 7 dagen op 7 die is inbegrepen in het huurcontract van uw batterij, kunt u ook kiezen voor een garantie-uitbreiding en onderhoudscontracten op maat van uw Renault Z.E.