E-TECH: de hybride die zich aanpast aan ieders behoeften

Dankzij onze elektrische expertise kunnen we een aanbod hybride motoren aanbieden die je voor onze verschillende modellen kan kiezen.

Hybride wagens zonder compromis

E-TECH hybride

Als pionier in elektrische wagens hebben we een innovatieve en exclusieve E-TECH-technologie ontwikkeld rechtstreeks geïnspireerd zijn op de Formule 1. Dankzij deze technologie, die door 150 patenten is beschermd, konden we twee hybride motoren bouwen:

 

  • E-TECH: hybride motor zonder aansluiting
  • E-TECH Plug-in: hybride motor die kan worden opgeladen op netstroom

 

Onze E-TECH-technologie biedt je: 

 

  • een maximaal elektrisch rijbereik;
  • maximaal rijplezier;
  • de veelzijdigheid van onze topmodellen, te beginnen met onze Nieuwe Renault CLIO en Nieuwe Renault CAPTUR, Nieuwe MEGANE Grandtour.

E-TECH: ons aanbod hybride wagens

Nieuwe Renault CLIO E-TECH: de voordelen van een hybride wagen in combinatie met de veelzijdigheid van onze CLIO. (beschikbaar in de loop van 2020)

Tot 80% elektrisch rijbereik

E-TECH hybride

Dankzij de E-TECH-technologie rijd je tot 80% volledig elektrisch in de stad en kan je zelfs 100% elektrisch starten.

Verminder je verbruik met 40%

E-TECH hybride

Dankzij onze hybride E-TECH-motor ligt je verbruik tot 40 % lager in vergelijking met een voertuig met verbrandingsmotor in stadsverkeer.

Een ongeëvenaard reactievermogen binnen het segment

E-TECH hybride

Dankzij het onmiddellijke reactievermogen bij de start en de ongeëvenaarde versnelling binnen het segment, maar zeker ook de sterke elektrische expertise van Renault, bieden onze hybride motoren je ongekend rijplezier.

Meer weten over de E-TECH-technologie

E-TECH Plug-in: ons aanbod oplaadbare hybride wagens

CAPTUR E-TECH Plug-in

Omdat er in de elektrische modus meer dan 45 km gecombineerd kan worden gereden* en er tot 65 in de stad kan worden gereden* is Nieuwe CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid ongekend veelzijdig. Met deze SUV kun je alledaagse ritten uitvoeren zonder brandstof te verbruiken. Tijdens langere ritten (bijvoorbeeld om op vakantie te gaan) hoef je je geen zorgen te maken om de actieradius.

 

Nieuwe CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid is uitgerust met de nieuwe E-TECH Plug-in-motor met een benzinemotor, twee elektrische motoren en een enorm innovatieve versnellingsbak: er wordt gebruikgemaakt van technologie uit elektrische voertuigen en de Formule 1 - in beide zijn wij gespecialiseerd. 

Je kunt op deze manier optimaal elektrisch rijden en heerlijk van je ritten genieten.   

 

* Op basis van WLTP kan er tot 135 km elektrisch worden gereden.

E-TECH Hybrid

CLIO geeft een nieuwe dimensie aan hybride wagens

Nouvelle CLIO E-TECH Hybrid

E-TECH

E-TECH is een hybride motorisatie van 140 pk waarbij de batterij zichzelf oplaadt d.m.v. regeneratie.  Zij biedt een unieke combinatie van beperkt verbruik en buitengewone prestaties.    

 

Nieuwe CLIO E-TECH Hybrid beschikt over een benzinemotor en een elektrische motor gelinkt aan een innovatieve automatische multimode versnellingsbak . U rijdt zoals met een traditionele wagen met automatische versnellingsbak, het systeem past zichzelf automatisch en continu aan om de optimale aandrijfmodus in termen van prestaties en verbruik te activeren.  

 

De jarenlange expertise van Renault in het domein van elektrische mobiliteit leidt tot een optimaal beheer van de elektrsiche energie, beschikbaar in de batterij van 1.2 kWh.  Geen stopcontact maar een intelligente laadcyclus van de batterij bij het rijden en een efficiënte energierecuperatie tijdens het remmen.

Ontdek welke technologieën Renault nog meer te bieden heeft

Renault EASY DRIVE

Rij in alle sereniteit

Ontdek Renault EASY DRIVE
Renault ActiveSafety

Jouw veiligheid is onze prioriteit

Ontdek de veiligheidsuitrusting van Renault