Foto van de Renault CAPTUR E-TECH Plug-in, de 2020 plug-in hybride SUV

CAPTUR E-TECH plug-in hybridOntdek de heroplaadbare hybride technologie van Renault

vanaf 31.225 € *

Gemiddeld verbruik WLTP (l/100km) : 1,4 – 1,7. CO2 (g/km) : 32 – 37.

De compromisloze plug-in hybride SUV!

Dankzij de nieuwe oplaadbare hybride motor van je CAPTUR kan je tijdens de week elektrisch door de stad rijden. Je moet er enkel aan denken om je wagen dagelijks op te laden. En voor je langere ritten tijdens het weekend kan je gebruik maken van zijn hybride motor! Zonder compromissen.

Uitrustingen

Het leven in je Renault CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid

Het beste van CAPTUR werd behouden: het design en leven aan boord kan volledig worden gepersonaliseerd, spitstechnologie met de grootste schermen in zijn categorie, moduleerbaarheid dankzij de verschuifbare en neerklapbare achterbank.

Renault CAPTUR - Oplaadbare hybride SUV MULTI-SENSE

Dankzij MULTI-SENSE kan je je CAPTUR volledig naar wens personaliseren. Maak je keuze uit de 3 personaliseerbare rijmodi en 8 kleuren voor de sfeerverlichting. Met de PURE-modus kan je ervoor kiezen om 100% elektrisch te rijden tot 135 km/u.

Renault CAPTUR E-TECH - EASYLINK-multimediasysteem

Geniet met EASY LINK van een personaliseerbaar en intuïtief multimediasysteem dat gemakkelijk kan worden bediend met behulp van het touchscreen van 9,3 inch met hoge resolutie. Krijg een overzicht van de locatie van alle laadpunten op de kaart in een oogopslag, volg de uitwisseling van de energiestromen, programmeer het laadproces van de batterij en de temperatuur van de binnenruimte.

Renault CAPTUR E-TECH - bestuurdersscherm 10,2 inch

Naast de geselecteerde weergave van de MULTI-SENSE-modus vind je alle informatie over het batterijniveau, de uitwisseling van de energiestromen, het rijbereik en de energierecuperatie in realtime terug op je bestuurdersscherm.

MOTOREN

3 redenen om voor CAPTUR E-TECH Plug-in hybride te kiezen

Renault CAPTUR plug-in hybride digitale meter

Ongeëvenaard rijplezier

Het reactievermogen van een elektrische wagen voor een hybride SUV? Dat is precies de belofte van de CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid. Je wagen start in alle stilte en versnelt even snel als een elektrische wagen voor optimaal comfort.

3/4 front SUV Renault CAPTUR E-TECH Plug-in Hybride wit

SUV, elektrisch wanneer ik wil!

Geniet van keuzevrijheid dankzij de CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid. Dankzij de dubbele motor rij je tot 50 km (WLTP in gecombineerde cyclus) elektrisch door de stad tijdens de week en kan je ontsnappen tijdens het weekend met een hybride wagen. Energie op maat van elke rit!

Renault CAPTUR oplaadbare hybride versnellingsbak

De expertise van elektrisch rijden met je Nieuwe CAPTUR

Rij met een gerust gemoed dankzij de expertise die we de afgelopen tien jaar haalden uit onze ervaring met de elektrische voertuigen Renault Z.E.! Geniet van schone mobiliteit en een geoptimaliseerd verbruik dankzij een ongeëvenaarde versnellingsbak en technologieën voor energierecuperatie die rechtstreeks geïnspireerd zijn op de Formule 1!

Klaar om te rijden met je Renault CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid?

Wilt u het voertuig zien?

Vind de dichtstbijzijnde verdeler.

of
miniDealocMap

Onze website en deze van onze partners willen cookies gebruiken voor analyse van de website en het meten  van de bezoekcijfers, om je gepersonaliseerde en / of locatiegebaseerde advertenties en inhoud te tonen, en om je in staat te stellen te communiceren met onze inhoud via sociale netwerken.
Je kunt je keuzes op elk moment heroverwegen door naar het gedeelte "Cookies" van onze website te gaan.

meer weten