E-TECH: hybride technologie voor iedereen

De E-Tech Hybride-technologie zonder aansluiting combineert onze knowhow op het vlak van elektrisch rijden en onze expertise op het vlak van energiebeheer uit de Renault F1.

E-TECH: maak kennis met de hybride wagens van Renault

Ervaar het rijplezier met onze hybrides

Youtube is uitgeschakeld. Autoriseer het plaatsen van social cookies om toegang te krijgen tot de inhoud

Zodra de wagen in volledig elektrische modus start, val je meteen voor het plezier en de efficiëntie van een hybride. Geniet van krachtige acceleraties dankzij de elektrotechnologie van onze E-Tech hybrid-modellen ten rijd tot 80% van de tijd volledig elektrisch in de stad. Voor optimaal comfort hebben we onze hybride wagens zo ontworpen dat je ze niet op het stopcontact moet aansluiten en beschikken ze over een automatische versnellingsbak waarmee je soepeler kan rijden.

Ontdek hoe aangenaam een hybride rijdt

Verminder je verbruik met 40%

besparingen dankzij E-Tech hybrid | Renault

In de stad verbruikt je wagen tot 40% minder in vergelijking met een voertuig met een brandstofmotor. Rijd zo veel mogelijk 100% elektrisch dankzij de elektrotechnologie van onze E-Tech hybrid-motor die energie recupereert tijdens het regeneratief remmen. Tijdens het remmen en vertragen recupereert je wagen energie zodat je nog langer kan genieten van de vele voordelen van een hybride. Je moet dus minder vaak tanken!

Ontdek hoeveel je kan besparen met een hybride wagen

Profiteer van onze hybride technologie op onze topmodellen

Renault Arkana E-Tech hybrid

Maak kennis met onze compromisloze hybride modellen! Onze E-Tech hybrid-motor is beschikbaar op onze emblematische modellen zodat jij kan genieten van zo veel mogelijk elektrisch rijplezier. En dat zonder toegevingen te moeten doen op het design en vermogen van je favoriete model.

Ontdek al onze hybride modellen

Onze E-TECH Hybrid-technologie in beeld

Youtube is uitgeschakeld. Autoriseer het plaatsen van social cookies om toegang te krijgen tot de inhoud

Hybride: het ideale evenwicht tussen elektrisch rijden en een brandstofmotor.

E-Tech is de innovatieve en exclusieve technologie van Renault. De technologie wordt beschermd door 150 patenten en werd ontwikkeld in samenwerking met de teams van Renault F1 zodat hij ten volle kan genieten van onze expertise op het vlak van elektrisch rijden.

De E-Tech hybrid-aandrijving combineert een brandstofmotor, twee elektromotoren en een batterij. Dankzij de automatische versnellingsbak gebruiken onze hybride wagens de energie op een efficiënte en intelligente manier. Zo kan jij nog meer kilometers in 100% elektrische modus afleggen!

Renault E-Tech hybrid-gamma

De hybride wagen van Renault.

Technologie hybride Renault

Al je vragen over de hybride wagen

Ontdek alles wat je moet weten over de hybride technologie ontwikkeld door Renault.