Dynamisch design Nieuwe Renault MEGANE

Renault MEGANE design buitenkant, binnenkant

Design buitenkant

Dynamisch en verfijnd silhouet

Met zijn opvallende lichtsignatuur, expressieve lijnen en verzorgde afwerkingen toont Nieuwe MEGANE zijn moderne en elegante karakter.

  • MEGANE berline buitenkant
  • MEGANE buitenkant, achterkant
  • Glazen panoramisch dak MEGANE

TROEVEN

Elegant en modern

LED Pure Vision koplampen, een vernieuwde voorkant en personaliseerbaar interieur dankzij het MULTI-SENSE systeem... Nieuwe MEGANE bevestigt zijn persoonlijkheid.

LED PURE Vision koplampen - MEGANE

Volledige focus op de weg Dankzij de Full LED Pure Vision koplampen vergroot je je zichtbaarheid en rijd je ‘s nachts in alle veiligheid.    

MEGANE berline buitenkant, voorkant

Een vernieuwde bumper, een nieuw chromen radiatorrooster en een opvallende lichtsignatuur in de typische C-Shape van het Renault merk... de Nieuwe MEGANE herken je al van ver.   

Dashboard, interieur - MEGANE

Voortaan geniet je van een nog intuïtievere ervaring dankzij het moderne en ergonomische interieur dat er volledig op gericht is om jouw dagelijkse ritten nog vlotter te laten verlopen. 

Interieurdesign Een hightech cocon

Neem plaats voor een uitzonderlijke rijervaring! Van de cockpit tot de passagiersruimte... Nieuwe MEGANE verwelkomt je in een uniek interieur dat je comfort, verfijnde details en technologische snufjes biedt.

Nieuwe Renault MEGANE in detail

Misschien heb je ook interesse in deze modellen…

CLIO
CLIO
vanaf 15.675 € *
Aanbevolen catalogusprijs BTWi
Nieuwe MEGANE Grandtour
Nieuwe MEGANE Grandtour
vanaf 22.575 € *
Aanbevolen catalogusprijs BTWi
Nieuwe TALISMAN
Nieuwe TALISMAN
vanaf 33.075 € *
Aanbevolen catalogusprijs BTWi

Onze website en deze van onze partners willen cookies gebruiken voor analyse van de website en het meten  van de bezoekcijfers, om je gepersonaliseerde en / of locatiegebaseerde advertenties en inhoud te tonen, en om je in staat te stellen te communiceren met onze inhoud via sociale netwerken.
Je kunt je keuzes op elk moment heroverwegen door naar het gedeelte "Cookies" van onze website te gaan.

Meer weten